Tuesday, 17 July 2012

Review engagement hantaran

Assalamualaikum

Saya nak review pasal hantaran pulak
hantaran tunang kami buat seminimum yang boleh, 3 balas 5 je,huhu

barang-barangnya:
1. t-shirt
2. kain baju Melayu
3. songkok + pin bju melayu
4. buah
5. kek lapis

Hiasan pulak tema cream + pink
saya gubah sejemput & then ajar kawan2 saya
sebab baju tunang xsiap beading lg mse tu,huhu
fresh flowers dibeli petang jumaat since saya ada tempahan hantaran untuk dihantar sabtu pagi
type of flowers saya guna adalah baby's breath, eustoma, carnation, chrysanthemum & orchids
ada jugak saya hiasi dengan cream pearls tapi gambar bawah ni masa tak letak lagi :P





semua sekali





5 comments:

picairin said...

wah fresh flower. mahal tak? beli kat mana?

Miss & Mr. W said...

picairin: xde la mhal sgt..sy bdget dlm 100 je..krg dr tu pun blh dpt :)
beli kat floristika bangsar

ciksusu said...

cantik!! kat trgnu mahal la fresh flower ni..tp ingt nak guna gak..hurm

Munnafendy said...

mmg seronok pg bli bunga kat floristika bangsar kan

Miss & Mr. W said...

ciksusu: try suruh kwn2 atau sedara yg dtg lmbt dr k.l ke ganu tlg beli..mse paksu sy kawen kat K. Tganu, Pak Teh sy yg belikn,hehe

Munna: aah..msti mabuk :)