Wednesday, 18 July 2012

Review hand bouquet

Assalamualaikum

Kali ini saya nak review pasal hand bouquet pula
hand bouquet saya DIY sendiri je
senang je,sesiapa pun mampu juga :D

kepentingan HB ni bagi saya lah kan adalah supaya takde lah nampak gugup sangat
bayangkan saya ni nak hulur tangan sarung cincin pun dah mnggeletar,ahaha
saya memang tak suka jadi perhatian ramai agaknya
malu lah!

 


flowers yang saya guna: baby's breath, pink roses, purple chrysanthemum, serta pink & white eustoma

sangat suka :))
flowers nya dah buat mandi bunga dah pun,hehe

2 comments:

ciksusu said...

owh cantiknye!!
tak sabar nak HB fresh flower!!

Syazlina Khairuddin said...

hb fresh flower mmg gorgeous!