Tuesday, 19 June 2012

Almost done


Engagement list
Date: Sunday,15 July 2012

1.Outfit (pastel pink)
2.Hand bouquet
3.Tudung  done
4.Veil

5.Hantaran (white/cream)
-fruits
-cake consider done (sponsor by mama)
-chocs consider done (sponsor by sis)
-songkok & butang baju Melayu
-jacket consider done (dibeli sendiri oleh dia)


Hantaran untuk saya iaitu cincin & kain pasang dah setel


So,tinggal outfit je & songkok tinggi.
Yay.so, almost done :)
Future husband gediks nak jugak songkok tinggi dia tu,huhu.Takpe,layankan je :D


Outfit kena siapkan cepat2 lepas final nanti sebab dapat tempahan hantaran 9+7 dulang pada 13 July nanti..actually saya tolak mula2 tapi akak tu baik & fikir2 majlis saya takde apa sangat urgent nak disiapkan masa tu pun so saya terima je lah :)

Akak Fina suka pada dua set gubahan ni
Perasan tak ribbon grey tu?
Tu future husband saya yang reka & ikat,haha
Bakat terpendam :D

Alhamdulillah rezeki sentiasa ada & business semakin maju walaupun slow2 mengorak langkah

:)



5 comments:

Ijiyu said...

Slm miss w,

boleh tak bagi quotation kat kite how much do you charge for hantaran.

yuyuhakussoaziz@gmail.com

thanks :)

Ijiyu said...

Miss W,

yuyu ade email awak, please check ye..thanksss :)

Diyana said...

Hi... new here (^_^)

by the way, nak tnya....
songkok Johor tu nak cari kat mana eh?

Thanks~

Miss & Mr. W said...

hi diyana,
saya pun tgh mencari ni, kalau dah jmpe nnti sy mention dlm blog atau inform kamu ye :)

Diyana said...

ok...thanks~ (^_^)