Wednesday, 27 June 2012

Kejutan dari KERJAGILASIMOLL

Assalamualaikum..

Semalam dapat kejutan,hehe
bukak2 e-mail,dapat notification untuk komen pada blog

dah terasa segan2 cmpur suka sebab photographer baca blog picisan saya
siap komen pulak tu,haha
so, dengan perasaan ingin tahu yg menebal,saya pun add dia di FB & pm

tahu tak apa yg dia na tanya saya tu..
rupanya dia nak bagi saya FREE any kind of photoshoot
portraiture
couple portraiture
convocation
pre wedding
post wedding

MasyaAllah, sangat baik hati kan :)
mula2 baca kat pm FB tu macam tak caya je
baca 1st time sy sbnrny ingt dia nak wat competition utk B2B bloggers ke ape & tu prizes nya
baca kali ke2, ke3 baru dapat tangkap,haha
sebab memang tak sangka langsung & kejutan sgt2,hehe
rasa mcm peserta rancangan Oprah dapat giveaway tiba-tiba :P

semua nya gara-gara post saya dulu-dulu
post yang di SINI
baca semula terasa malu sendiri,ahaha.apakah?
memang spesies malu2 kucing kot,haha

walaupun saya tak dapat hire mereka sebab nak jugak OP perempuan
keputusan bersama future husband & family
walaupun pening & susah nak cari OP perempuan yang menepati citarasa ni
sampai kadang2 nak give up je rasa,haha

Alhamdulillah,rezeki nak kahwin :)
dapat jugak merasa KERJAGILASIMOLL walaupun bukan OP big day saya :)

To Moll, thanks a lot again
you really made my day semalam :D
semoga Allah melimpahkan rezeki ke atas kamu & company kamu
:)












4 comments:

Rahmah said...

wah...bertuahnyer..tahniah2...

Nisa Dawi said...

wah best nya!~
tahniah..=)

Miss & Mr. W said...

thanks Rahmah & Nisa :)

KERJAGILASIMOLL said...

jangan lupa tuntut.kui3 :p