Tuesday, 29 May 2012

Hantaran engagement deco ideas

Assalamualaikum..

Dah dapat inspiration untuk deco hantaran engagement saya nanti,hehe
sebenarnya saya ambik tempahan hantaran so haruslah hantaran sendiri pun meletop kan :D

ni crepe flowers saya buat untuk pelamin nanti


one of the idea yang saya dapat adalah untuk buat deco white on white dengan crepe flowers
dari gambar ni cam white on white cantik sangat
(pada mata saya lah :D)



another idea adalah dari gambar ni
(gambar tak beredit langsung.maaf :P)

salah satu hantaran saya nanti adalah choc bouquet
tajaan kakak saya :D
gubahan tu saya buat dengan flowers dari photoshoot dengan team Pesona Pengantin

tapi rasanya cream flowers akan lagi cantik 
so,idea nya adalah guna fresh flowers berwarna cream
roses, eustoma, dll
selalunya tak rancang sgt pun bunga apa,huhu

nanti tengoklah mana yang menang, white or cream.hehe
yang pasti saya akan serlahkan dgn ribbons yang colorful :))
sebab tu lah saya nak warna cream or white

2 comments:

Zila Zainal said...

dah lama teringin nak buat paper flower ni. tak sempat2 lagi. malam ni nak try guna tissue scotts tuh la ehehhe

Miss & Mr. W said...

zila: once dah wat trus awk akn rse syok & layan mbuatnye,hehe