Tuesday, 29 May 2012

Adi Suhaizat Sulong


Assalamualaikum..


Engagement/wedding progress saya masih tak berapa nak ada atau berjalan
tunggu ongkos dari scholar bakal suami baru lah kami akan start prepare
tunggu juga saya cuti sem akhir bulan depan baru fokus kat preparation
sekarang fokus kat kerja2 sekolah yang menimbun tuu
ish, dia ni..semua pun nak tunggu kan,haha

So,sementara tu nak story tentang sifu saya ketika di UiTM dulu,Adi Suhaizat 
nama glamournya yang saya panggil adalah Didi,hehe
dia banyak ajar saya macam2, tak kedekut ilmu langsung :)

Actually banyak jugak batch saya yang upcoming fashion designers
semua lelaki ya,yang perempuan macam saya takde pun,haha

Dia pernah menjadi assistant designer kepada Nik Erwan Roseli
pernah juga menjadi tenaga pengajar di Kemas, Sri Iskandar, Perak..



Kalau tengok majalah IP tu boleh la tengok baju dia di cover
baju another friend & 1 batch jugak Salleh Hamid 
sorang lagi Ehfan Ibrahim tu senior kami :)


Antara hasil karya dia

one of my personal fave
simple but nice :)

Inspirasi Perkahwinan
fashion show mana ntah
(sorry tak ingat :P)

Jelita

Jelita



Collection baju customer



 







Beadworks sample:






Some shoes dari collection dia:
tempah kat mana ntah,saya terlupa
real life lagi cantik2 kasut2 dia





Didi ni pun MUA jugak
dari masa belajar lagi dia buat freelance MUA & designer
MUA for weddings,photoshoot & events also

photoshoot
 



Gambar2 ni semua saya curi dari FB dia di SINI
boleh la tengok sendiri yang lain2,huhu


3 comments:

Anis_Apis said...

Hi Miss W,

Is it possible if I have ur email? hihi nk tanya something :P

Ijiyu said...

Wow, awesome miss w~ bestnye jadi designer n hv designers friends. uhuk.


btw, proudly say i pun UiTM graduate! - uitm dihatikuuuu...

Tq for visiting me, linked you!

btw, may i ask you something? nak tnye your opinion, if you dont mind..

Ijiyu said...

Wow, awesome miss w~ bestnye jadi designer n hv designers friends. uhuk.


btw, proudly say i pun UiTM graduate! - uitm dihatikuuuu...

Tq for visiting me, linked you!

btw, may i ask you something? nak tnye your opinion, if you dont mind..