Wednesday, 30 May 2012

What I want

Assalamualaikum

Pelik ke kalau saya tak nak kompang & di arak bagai?
Pelik tak kalau saya tak nak meja makan beradap pun 
tapi nak meja pengantin yang macam candlelight dinner berdua je?

Saya ada certain look & vision yang saya nak untuk wedding saya
saya ni simple je orangnya
pemalu dalam real life
kome cakap sepatah,sepatah la saya jawab,huhu

Saya taknak di arak bagai tu bukan apa, saya segan lah
tak suka jadi center of attention
lagipun saya simple & sempoi je orangnya

kalau boleh,nak lah ada masa greet guest2 saya
sembang2 especially old friends yang jarang2 sekali jumpa
tak nak lah asyik nak kena duduk kat pelamin je
tak nak protokol sangat lah,hehe

What I do know I want is a simple but sweet,intimate & beautiful wedding
guest pun max 500 orang je
tapi everyone will have fun & enjoy themselves

My wedding must have good food, sweets & more food
with beautiful deco hasil DIY bride sendiri

A photobooth area for my friends to be silly & take pictures
sebab most of them pantang tengok kamera,haha

A guestbook where I can keep & record wishes from the guests

Most importantly, I want everyone to enjoy themselves :))

Oh, the bride must also be beautiful & must be wearing a beautiful dress

That's all :))




4 comments:

NoR SaHiRaH said...

Yup ble kita DIY sendiri rase puas hati je bila menjadikan.. =)

nasuha ahmad helmi said...

hi ^__^

saya dah link awak di blog sbb suka baca blog ni. kalau ade hasil DIY boleh la kongsikan ye. tQ.

Miss & Mr. W said...

sahirah:tepat sekali..
mmg lg puas,hehe

nasuha:hi nasuha..
tq so much :D

Diyana said...

t'tarik dgn ayat ni "nak meja pengantin yang macam candlelight dinner berdua je"

mcm cool je klu nk implement kan.... hehe