Saturday, 26 May 2012

Engagement list

Engagement list
Date: Sunday,15 July 2012

1.Outfit (pastel pink)
2.Hand bouquet
3.Tudung  done
4.Veil

5.Hantaran (white/cream)
-fruits
-cake consider done (sponsor by mama)
-chocs consider done (sponsor by sis)
-songkok & butang baju Melayu
-sireh junjung?


majlis tunang saya simple je
untuk cukup syarat ;)
sebenarnya tak nak tunang pun sebab dah nak kahwin dah pun kan
tapi permintaan family,so ikut je la :)

asalnya tak nak buat baju baru pun
tapi disebabkan Mr.W nak umumkan engagement & wedding kitorang melalui gambar...
so,saya wat la baju baru :)

kain semua beli kat Kamdar je
kain crepe untuk baju Melayu actually
malas nak guna chiffon,kena berlining bagai pulak,huhu
murah je,pastel pink tu dlm RM12 semeter
pastel blue & purple tu dalam RM6.90 camtu la

kain baju tunang saya

pastel blue & purple flowers untuk baju engagement saya



harap baju nya menjadi
dah lama tak buat dress :D


oh,saya takde pun pelamin untuk engagement ni
planning nak sarung cincin kat atas sofa dalam living room je,hehe



4 comments:

Cik Zimie said...

masa tunang pun saya takde pelamin.just sarung cincin dekat sofa yang ada je.hehe goodluck dear!

Edura Hanum said...

kekdg mmg kita kena fikirkan org sekeliling

Zila Zainal said...

hello2.. followed! :) kaler awak sweet laa. very cotton candy hehe.. gudlak ye!

p/s: i buat pelamin sendiri je.. nak save budget :p

Miss & Mr. W said...

zimie: thanks zimie
sofa pun sofa la..gasak je,hehe

edura: aah.asalkan semua pun happy :)

zila: hi zila..thanks dear.hrap2 saya pun jadi sweet la nnti,hehe