Monday, 7 May 2012

Finalize design untuk solemnization dress

Assalamualaikum semua :)

Thanks for everyone punya input on the previous post
after discuss with future husband, we decided to choose the 4th design
actually,saya tunjuk & suruh dia yg pilih :)

the chosen one :)


reason dia?

1-sleeves mcm tu boleh hide sy punya lemaks2 degil di lengan
(lengan sy ssahny nak trun/mngecil... T_T)

2-cutting princess line boleh nampak lagi slim

semua sebab pun adalah atas dasar vanity semata2,haha
lagipun sekarang haruslah start dengar & patuh cakap suami :P
(ayat dia,bukan ayat saya :D)
tapi akan berubah sikit mengikut element2 design lain yang saya suka
so,win-win di situ

reason 2 shaja boleh dipakai
sebab design sleeve xblh kembang kalo bwh dah kembang
kalo tak nanti smua pun nmpak kembang,haha

boleh lah proceed membuat pattern & toile :)

4 comments:

Munnafendy said...

ahaa cantik la ni...dah siap nnti mesti lg cantik!

Miss & Mr. W said...

munna: insyaAllah :)

Cik Zimie said...

*melting* huhuh

Miss & Mr. W said...

zimie:biase2 je sbb org yg akn pkai nye biase2 je.hehe