Thursday, 26 April 2012

Wedding invitation canvas

 Tengah2 blogwalking mencari inspiration & ideas
terjumpa lah satu blog wedding invitation yang sangat awesome untuk saya


klik,klik,klik
jumpa lah invitation card yang cam best

Fabric Rubber Stamp Sydney Harbor Wedding Invitations 550x366 Kristina + Jons Sydney Harbor Fabric Wedding Invitations

nampak cam biasa2 je kan..
tapi sebenarnya dari kain canvas
kain canvas tu di cop & efek nya vintage, rustic
tak terfikir langsung kan

ini kalau tambah stitching dengan embroidery ni lagi lah best kan



Fabric Rubber Stamp Sydney Harbor Wedding Invitations3 550x366 Kristina + Jons Sydney Harbor Fabric Wedding Invitations

Fabric Rubber Stamp Sydney Harbor Wedding Invitations2 550x366 Kristina + Jons Sydney Harbor Fabric Wedding Invitations

so, ini lah akan menjadi main inspiration untuk wedding invitation saya
tak sabar pulak nak buat ;D

tapi fikir2 balik cam over pulakk
KIV dulu la,huhu

4 comments:

Munnafendy said...

kanvas? great idea...nmpk mcm kad kawin awal n scha pun ade...tp konpom mahal...hihi

Miss & Mr. W said...

Munnafendy:DIY je awk.mmg xkan tempah :)
sy xtgok pn cmne rupa kad dorg..na tgokla,huhu

iedaurora said...

unik idea, kalau nak DIY kene sangat2 rajin la dear gud luck ^_^

Miss & Mr. W said...

iedaurora: tula,hrap2 krjinan tu sntiasa ada.tq! :)