Tuesday, 24 April 2012

Dream pelamin

Assalamualaikum..
pelamin saya akan DIY je nanti
 dah adavision camne rupanya nanti dalam kepala ni

sebenarnya akan ikut mimpi yang saya pernah ada
mimpi dah lama ni
tak ingat berapa tahun yang lepas
(ikut mimpi..cheesy sgt!haha)

mimpinya saya kahwin bawah sebuah pokok yang besar
kat tengah-tengah padang yang penuh kehijauan & ada flowers
langit pulak biru & clear
so,that's going to be my inspiration

memang macam silly but what the heck
saya ni firm believer in achieving your dreams
saya hari tu baru cerita kat bakal suami
muka WTH je reaksi dia,hahaha

some real-life inspiration
source: miss x's pelamin

source: heed's pelamin

source: google
source: google

my most fave one:
shereen's solemnization pelamin by qarmasutra




 

             



the main feature nanti adalah ranting & flowers
budget rendah,tak semestinya tak boleh dapat hasil yang meletop kan ;D
yang penting kreativiti & usaha :)

pelamin adalah bawah tanggungjawab dia
dia lah nanti kena bertukang apa2 yang patut
cari ranting pokok,spray segala

p/s kepada en. Abu: sila buat 3d proposal ye
maam besar kena approve dulu ;D


2 comments:

akudidi said...

yg last n ur fav tu mmg cantek bangat,proceed with it dear.

p/s:dd mmg peminat simple n nice.tu yg akan sokong je benda2 simple n cantek ni

Miss & Mr. W said...

didi: taste kte sme,hehe