Wednesday, 27 February 2013

Wedding review: wedding cake

Assalamualaikum..

Dah berbulan2 xupdate blog nmpak nya..
bru ada perasaan nak update,huhu

Alhamdulillah life selepas marriage memang best..
tapi xsmuanya indah,masih dalam proses kenali hsband dgn lbih mdalam & mbiasakn hidup berdua :)

Kali ni nak review tentang kek
kek ni tak wajib pun,saja2 je nak memeriahkan
utk save budget,kek hantaran lelaki ke sy adalah kek sama yg sy guna utk potong
2 in 1 la,hehe
cuma tambahan nya adalah cake topper yang sy DIY sendiri :D

the cake :D

the cake topper yg sy sgt3 suka :D
memotong kek

the purple,pink & blue rainbow cake   

selebet sy potong kan,haha

anyways, rainbow cake & cream cheese ni sy order dari sini 
hanya RM70 sahaja
sedap pun sedap smpi MIL sy sruh order lg utk SIL sy merasa
SIL sy xdpt dtg sbb dia kt srawak
overall,sgt bpuas hati :D

1 comment:

eddany @ WE said...

cute nya cake tu... npk sedappp giteww.. btw salam kenal dari WE

http://wehmimpiindah.blogspot.com/