Friday, 27 July 2012

Review engagement OP

*entry banyak gambar*

Assalamualaikum..

Lama tak update..busy ngan wedding preps adik & sendiri punya

Tajuk gempak je padahal tkde OP pun,hehe
photographer adalah adik bongsu saya,bakal hafizah insyaAllah & BFF saya merangkap MUA,hehe

bersama adik saya



check gmbar2 adik saya snap :P

banyak jugak wat sesi outdoor keliling rumah,haha
saya sebenarnya bukan hantu gmbar pun tapi kwn2 saya  suruh so layankan je la
orang berbudi,kita melayan kan,hehe
lagipun dorang kata consider praktis la nanti masa kahwin kan kena banyak bergambar
betul jugak kan cakap mereka
penat la saya duk tersenyum & bukak mata sebab mata kuyu

sesi pertama
lokasi: tangga rumah




sesi kedua
lokasi: pelamin la sgttt..



mereka memang hantu bergambar :P


pose wajib: tayang cincin


pose tak boleh blah
bahahahahaha

sesi ketiga
lokasi: kolam tepi rumah

props: kerusi tempat menjahit yang depa angkut


dalam kolam pun boleh posing ni
masa ni depa tak perasan ada katak dalam kolam
bila saya cakap terus mjerit2,haha
 


ratu posing ni,hehe


sopan



pose2 mengarut dah nii..





mak jemah sgt tgh fake gelak,bahahaha
fake gelak smbil tayang cincin,uols mampu ke,hahaha


pandang apa ntah,fake lagi disitu,haha


girls gone wild,haha


tak tahu la apa motif nya ni,haha

sesi keempat
lokasi: pagar batu keliling rumah
 
 


sesi kelima

lokasi: laluan tepi rumah
props: kerusi pelamin


pose ayu, dalam hati penatnya senyum..bila nak berakhir seksaan ni,kah3











at the end, saya dapat dalam 600-700 pics jugak bila cmpur gmbr2 adik, Shoe & adik tunang saya tangkap..banyak jugak kan,hehe
yang paling penting enjoy & tak malu2 sebab ngan famili & kengkawan je :)
serius, banyak gelak jugak especially sebab saya fail bab posing2 ni,haha

Shoe jugak wat kolaj ngan apps iphone dia
terharu jugak sbb suka sgt2  
 






sorry kalo buat uols meluat tgok gmbar2 saya bnyk sgt,hihi
:)

1 comment:

anaztasias nora aira said...

cantik la !!!!! suka idea polkadot tu :)