Tuesday, 10 April 2012

The proposal


Walaupun dari mula couple dah merancang nak kahwin,
tapi diri masih gedik na di propose
Yelah kan, Scha dapat di propose oleh Awal,
jadi saya pun nak jugak,hehe
Jadi mintak kat dia, nak dipropose,
kalau tak, tak nak kahwin ngan dia. haha.
 Gedik!

Tiba-tiba dia 'propose' semalam.
Best lah sebab suprise & agak romantik.
Tak sangka mamat ni pandai gak suprise2 & romantik2 ni,hehe.
Sebenarnya ada gak kawan yang tanya camne dia propose..
padahal awal2 lagi memang dah sama2 nak kahwin,huhu.
Best gak wat kenangan.
Boleh cerita kat anak cucu nanti kan,hehe.

Ceritanya begini,
kami pergi ke Galeri Petronas untuk tengok pameran kat sana.
Ada pulak macam sudut untuk lukis2 & tampal drawing,
so kami pun gedik2 lah nak cuba.
Saya lukis+tulis benda tipikal

tipikal sangat kan
Nampak dia tengah lukis sorok2 semacam je
Mesti lah saya akan menyibuk jenguk kan,huhu
Nampak lah perkataan 'will you' tu
Terus dah boleh agak dah,hehe

tekun tahap jawap exam ni,huhu

Terharu mak cik!haha.
Pastu apa lagi,kena buli posing lah,hehe


:)


jawapan :))

3 comments:

akudidi said...

beshnye..sweet amat

Miss & Mr. W said...

akudidi: akhirnye da boleh comment kn :)

Anonymous said...

kadang2 mmg tak terlintas nak buat mcmtu...idea ni..